Bases 2015

IV Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp

3 d’octubre de 2015
(Convocatòria tancada)

ForadCamp és una mostra de cinema organitzada per l’Ajuntament de Figaró-Montmany i coordinada per la Associació de Documentalistes Independents INDOC. La Mostra vol vincular el medi natural amb un cinema personal, independent i fet amb esperit innovador. La Mostra es regeix per les següents bases:

BASES

La Mostra tindrà una Secció Oficial oberta a curtmetratges de no ficció, fets en qualsevol format. Les obres han de complir els següents requisits:

  • S’acceptaran curtmetratges de no ficció, fins a 30 minuts.
  • No s’admeten pel·lícules de ficció, vídeos amb caràcter publicitari d’una empresa, indústria o institució, ni treballs purament informatius.
  • La natura ha de tenir un lloc preferent dins del curtmetratge (pot estar present com a espai, reflexió, descobriment, vivència…)
  • Es valorarà la creativitat i el risc dels treballs artístics.
  • En el cas d’haver-hi diàlegs, l’idioma original de les obres ha de ser català o castellà. En cas contrari, l’obra haurà d’estar subtitulada a una d’aquestes dues llengües.
  • La data de finalització del curt ha de ser posterior a l’1 de gener de 2013.

INSCRIPCIÓ

La inscripció està oberta des del 14 d’abril. La data límit d’admissió de les obres és el 26 de juny de 2015.

La inscripció dels curtmetratges es farà a través de la plataforma online www.clickforfestivals.com

SELECCIÓ

L’anunci dels treballs seleccionats es farà a partir del 27 de juliol de 2015. Els seleccionats hauran d’enviar per la mateixa plataforma Clickforfestivals un fitxer del curtmetratge en format H264 per a la seva projecció durant la Mostra.

PROJECCIÓ

La projecció dels curtmetratges seleccionats en la Secció Oficial es durà a terme a la sala del Nou Casino de Figaró, el dissabte 3 d’octubre de 2015. La persona que fa la inscripció a la Mostra ha de tenir els drets del film i acceptar cedir-los per a la projecció.

PREMIS I JURAT

Les obres de la Secció Oficial optaran als premis: Millor Documental, Premi del Públic i Premi de Distribució.

El Premi del Jurat a Millor Documental estarà dotat amb 300 € (subjecte a retencions impositives), i serà escollit per un Jurat format per professionals del món del cinema i ciutadans de Figaró.

El Premi del Públic, patrocinat per Clickforfestivals, es decidirà segons la votació dels espectadors que es realitzarà el dia de les projeccions.

El Premi de Distribució, serà concedit per Promofest i consistirà en la distribució internacional del curt seleccionat.

Es prega la presència del/de la director/a o un/a representant per l’entrega de premis, que es realitzarà en concloure les projeccions.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La inscripció a aquesta mostra suposa l’acceptació total de les seves bases.

DESCARREGA LES BASES EN PDF