Bases 2017

VI Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp
21 i 22 d’octubre de 2017

ForadCamp és una mostra de cinema organitzada per l’Ajuntament de Figaró-Montmany i coordinada per la Associació de Documentalistes Independents INDOC. La Mostra vol vincular el medi natural amb un cinema personal, independent i fet amb esperit innovador. La Mostra es regeix per les següents bases:

BASES

La Mostra tindrà una Secció Oficial oberta a curtmetratges de no ficció, fets en qualsevol format de vídeo. Les obres han de complir els següents requisits:

  • S’acceptaran curtmetratges de no ficció, fins a 30 minuts.
  • No s’admeten pel·lícules de ficció, vídeos amb caràcter publicitari d’una empresa, indústria o institució, ni treballs purament informatius.
  • La natura ha de tenir un lloc preferent dins del curtmetratge (pot estar present com a espai, reflexió, descobriment, vivència…)
  • Es valorarà la creativitat i el risc dels treballs artístics.
  • En el cas d’haver-hi diàlegs, l’idioma original de les obres ha de ser català o castellà. En cas contrari, l’obra haurà d’estar subtitulada a una d’aquestes dues llengües.
  • La data de finalització del curt ha de ser posterior a l’1 de gener de 2015.

 

INSCRIPCIÓ

La inscripció estarà oberta a partir del 2 de maig. La data límit d’admissió de les obres és el 30 de juny de 2017.

La inscripció dels curtmetratges es farà a través de la plataforma online Festhome.

Així mateix, els treballs podran ser inscrits a través del formulari en línia en el web de la Mostra.

 

SELECCIÓ

L’anunci dels treballs seleccionats es farà al llarg del mes d’agost de 2017. Els seleccionats hauran d’enviar un fitxer del curtmetratge en format H264 per a la seva projecció durant la Mostra. Així mateix, l’organització pot fer servir fins a 1 minut de cada curt seleccionat amb l’objectiu de fer difusió de la Mostra.

L’organització pot decidir incloure algun dels curts presentats en mostres paral·leles no competitives.

 

PROJECCIÓ

La projecció dels curtmetratges seleccionats es durà a terme a la sala del Nou Casino de Figaró, el 21 i 22 d’octubre de 2017. La persona que fa la inscripció a la Mostra ha de tenir els drets del film i acceptar cedir-los per a la projecció.

 

PREMIS I JURAT

Les obres de la Secció Oficial optaran als premis: Premi del Jurat, Premi del Públic, Premi de Distribució i Menció Associació Cultural de Granollers.

El Premi de Millor Documental estarà dotat amb 300 € (subjecte a retencions impositives), i serà escollit per un Jurat format per professionals del món del cinema.

El Premi del Públic es decidirà segons la votació dels espectadors que es realitzarà el dia de les projeccions.

El Premi de Distribució, patrocinat per Festhome, consistirà en bonus per a la distribució internacional del curt seleccionat.

La Menció Associació Cultural de Granollers.

Es prega la presència del/de la director/a o un/a representant per l’entrega de premis, que es realitzarà en concloure les projeccions.

 

ACCEPTACIÓ DE LES BASES

La inscripció a aquesta mostra suposa l’acceptació total de les seves bases.

 

Descarrega les bases en versió PDF