ForadCamp 2015

ForadCamp és una mostra de cinema organitzada per l’Ajuntament de Figaró-Montmany i coordinada per la Associació de Documentalistes Independents INDOC. La Mostra vol vincular el medi natural amb un cinema personal, independent i fet amb esperit innovador.

[vimeo 124535672 w=600 h=338]

.

La convocatòria de 2015 ja està tancada.

SELECCIÓ

L’anunci dels treballs seleccionats es farà a partir del 27 de juliol de 2015. Els seleccionats hauran d’enviar per la mateixa plataforma Clickforfestivals un fitxer del curtmetratge en format H264 per a la seva projecció durant la Mostra.

PROJECCIÓ

La projecció dels curtmetratges seleccionats en la Secció Oficial es durà a terme a la sala del Nou Casino de Figaró, el dissabte 3 d’octubre de 2015.

PREMIS I JURAT

Les obres de la Secció Oficial optaran als premis: Millor Documental, Premi del Públic i Premi de Distribució.

El Premi del Jurat a Millor Documental estarà dotat amb 300 € (subjecte a retencions impositives), i serà escollit per un Jurat format per professionals del món del cinema.

El Premi del Públic, patrocinat per Clickforfestivals, es decidirà segons la votació dels espectadors que es realitzarà el dia de les projeccions.

El Premi de Distribució, serà concedit per Promofest i consistirà en 50 bonus per a la distribució internacional del curt seleccionat.