ForadCamp 2016

El 2016 la Mostra va cel·lebrar a Figaró-Montmany el seu Vè aniversari, els dies 8 i 9 d’octubre, amb una programació més extensa que anys anteriors.

La Mostra va comptar amb una Secció Oficial competitiva composta per 14 curtmetratges de no ficció. Els curts van optar als guardons: Premi del Jurat al Millor Documental –dotat amb 300€–, el Premi del Públic –decidit segons la votació dels espectadors–, el Premi Associació Cultural de Granollers –que va seleccionar un curtmetratge que es projectarà dins dels seus cicles Dimarts Singulars– i el Premi de Distribució –patrocinat per Clickforfestivals–, consistent en bonus per a la distribució internacional del curt seleccionat.

En aquesta cinquena edició es va incloure la projecció del llargmetratge Corn Island, del multipremiat director georgià George Ovashvili. Aquest espai va ser comissariat conjuntament amb els Cineastes de Granollers, l’Associació Cultural de Granollers i en col·laboració amb Paco Poch Cinema.

Va haber-hi la projecció inaugural del curt “El Nen amagat”, de Pol Rodríguez (patrocinat per Turisme del Vallés), i un espai de col·loqui amb els directors assistents a la Mostra, a més d’una passejada amb toc cinèfil guiada per Aprèn Serveis Ambientals pel Parc Natural del Montseny.

Deixa’t atraure per la natura!

[vimeo 162391058 w=600 h=338]

ForadCamp és una mostra de cinema organitzada per l’Ajuntament del Figaró-Montmany i coordinada per la Associació de Documentalistes Independents INDOC.

Descarrega el programa 2016.