Finestra al Montseny

La Fira Una Finestra al Montseny, organitzada per l’Ajuntament de Figaró-Montmany i el Parc Natural del Montseny, els dies 6, 7 i 8 de juliol, pretén mostrar l’entorn natural privilegiat del Montseny i el seu patrimoni, així com oferir un espai de debat on compartir experiències al voltant del desenvolupament econòmic que s’hi genera.

Amb aquesta Fira, l’Ajuntament té la voluntat de fomentar l’economia autòctona, dinamitzant el comerç, la producció i les empreses locals, i de la resta de municipis del Parc Natural del Montseny, donant valor al desenvolupament econòmic que respecta, permet i vetlla per la preservació del territori, i analitzant les conseqüències de la declaració del municipi com a Reserva dela Biosfera.

La Firacomptarà amb tres espais diferenciats: un espai dedicat al debat i reflexió durant el divendres, la fira de productors i artesans del Montseny durant el dissabte i el diumenge, i ForadCamp, Mostra de cinema amb la natura. A més, hi haurà activitats organitzades per les entitats del poble i menús especials preparats pels restaurants del municipi, entre altres activitats adreçades a tots els públics.

Per a més informació consulteu aquí