Edició 2015

Foradcamp 2015, la quarta edició de la mostra, va rebre uns 65 documentals d’Espanya i de la resta del món, dels quals es van seleccionar 10 curtmetratges, que van formar part de la Secció Oficial.

Lisa Birke

Lisa Birke, guanyadora de ForadCamp 2015 amb el curt «Calendar Girls», posa davant el Pal de Pluja.

En la Secció Oficial va haver-hi representació de quatre pel·lícules españyoles (dos de les quals, catalanes), i treballs provinents d’Argentina, Bèlgica, Canadà, Paraguai, i dues coproduccions, una franco-italiana i l’altre suïsso-japonesa. L’element en comú d’aquestes deu peces seleccionades va ser la presència de la natura com a espai, reflexió, descobriment o vivència.

Més de 120 espectadors van presenciar els treballs durant les tres sessions de setanta minuts. A més del Premi del Jurat i del Premi del Públic, la distribuidora Promofest va premiar un dels documentals amb un bonus de distribució internacional.

El Jurat va estar composat pels professionals del cinema i la docència Juanjo Giménez, Carmen Ávalos i Jorge Tur.

El jurado de la Sección Oficial ForadCamp 2015

El jurat de la Secció Oficial ForadCamp 2015, Juanjo Giménez, Jorge Tur i Carmen Ávalos.

Els premiats de Foradcamp 2015 van ser:

El Primer Premi, dotat amb 300 euros, va ser per a Calendar Girls, de Lisa Birke. El Jurat també va lliurar una Menció Especial a: Comer del monte d’Andrea Ruffini.

El Premi del Públic, patrocinat per Clickforfestivals, va ser per a Espès de Tànit Fernández e Isaac Rodríguez. El Premi Promofest de Distribució va ser per a Anima, de Simon Gillard.

Una excursió guiada pel Parc Natural del Montseny i un concert del duet Elena Oliver i Víctor Aiza a la nit van completar la IV Mostra de Cinema amb la Natura, Foradcamp 2015. Moltes gràcies a tots els que van fer possible aquesta nova edició de la mostra!

Elena Oliver en concierto

Elena Oliver en el concert de clausura del ForadCamp 2015.