Projeccions 2023

 Els tomàquets escolten Wagner

Dissabte 21/10 – 16.45 hs.

 

de Marianna Economou

Grècia 2019 – (72 min)

 

 

 

 

Sinopsi: Elias és un petit poble agrícola i aïllat del centre de Grècia que està morint. Però dos cosins enginyosos, en Christos i l’Aleco, s’uneixen a les àvies d’aquest llogarret per conrear tomàquets. Amb els seus coneixements i una mica d’ajuda de la música de Wagner, volen fer realitat el seu somni: exportar pots de tomàquet orgànic arreu del món.

 

.

+ info: https://docsbarcelona.com/pellicules/els-tomaquets-escolten-wagner

 

The rider

Dissabte 21/10 – 19.00 hs.

 

de Chloé Zhao

Estats Units, 2017 – (104 min)

 

 

 

Sinopsi: Brady, que va ser una de les estrelles de la marrada i un talentós entrenador de cavalls, pateix un accident que l’incapacita per tornar a muntar. De tornada a casa, amb poques ganes o alternatives per a una forma de vida diferent, la frustració de Brady augmenta ja que és incapaç de muntar o fer rodeo. En un intent de recuperar el control del seu propi destí, Brady emprèn una recerca d’una nova identitat i què significa ser un home al cor d’Amèrica.

.

 

+ info: https://www.caramelfilms.es/catalogo/the-rider/

 

.

Suro

Diumenge 22/10 – 17.30 hs.

 

de Mikel Gurrea

Espanya 2022 – (116 min)

 

 

 

 

Sinopsi: Iván i Elena, per sortir a la superfície, reactiven l’antiga explotació de suro que acaben d’heretar. La seva condició de propietaris forasters i la creixent tensió entre peladors locals i immigrants els obligarà a decidir entre canviar el seu nou entorn o adaptar-s’hi.

Suro, primer llargmetratge de Mikel Gurrea, ha participat en la Secció Oficial del Festival de Sant Sebastià de 2022. Premi Fipresci de la Crítica, Premi a Millor Guió atorgat per l’Associació de Guionistes del País Basc, i Premi Irizar al Cine Vasco.

En acabar la projecció, comptarem amb la presència de Clàudia Maluenda, membre de l’equip de producció de Suro, amb qui comptartirem una conversa al voltant del procés de producció de la pel·lícula.

Una producció de Lastor Media, Malmo Pictures, Nocturna Pictures i Irusoin, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), el finançament de l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), Euskal Irrati Telebista (EITB) , la participació de Televisió de Catalunya (TV3), RTVE, Movistar + i Filmin.

.

+ info: https://www.malmopictures.com/suro

 

Totes les projeccions es duran a terme a la
Sala del Nou Casino de Figaró-Montmany, situada a Carretera de Ribes, 37.


Reserva ara les teves entrades
!

 

.