Taller d’animació 2014

ranas-taller

Dissabte 25 d’octubre, de 10 a 14 h.

 

El 2014, des de ForadCamp es vol fer una aposta per una mostra més artesanal, propera i participativa, que vinculi el medi natural amb un cinema personal i a la vegada accesible. Així mateix, convidarem a tot els habitants del Figaró a partipar en la mostra mitjançant un taller de cinema d’animació per a famílies.

Animació per stop motion

L’stop motion és una tècnica que fa possible l’animació d’objectes mitjançant la captura del moviment fotograma a fotograma. És un procés molt minuciós, però alhora divertit, que requereix l’atenció al detall per tal d’obtenir uns moviments imaginatius i creïbles. En la realització procurarem utilitzar elements i materials reciclats (objectes personals, trossos de revistes, etc.), com així també dibuixos realitzats pels propis participants.

Un taller per a tota la família

Aquesta tècnica, a més de potenciar la capacitat creativa, anima a fer les coses jugant de manera coordinada i tranquil·la. Aquest taller pretén ser una activitat lúdica mitjançant la qual enfortir els lligams entre pares-mares i els seus fills, tot animant el treball en equip. Cada grup treballarà en una història, que haurà de tenir un tema comú relacionat amb la natura.

Aquest és un exemple del treball al taller:

[vimeo http://vimeo.com/110830089 w=500&h=400]