Edició 2018

La 7ª edició de la Mostra de Cinema amb la Natura, ForadCamp 2018, es va dur a terme el 20 i 21 l’octubre a Figaró-Montmany.

En aquesta edició, la Mostra va comptar amb una Secció Oficial Competitiva composta per 15 curtmetratges de no ficció, provinents d’11 països. El jurat, compost per Mercedes Álvarez, Sara Xiol i Raül Ruiz, va atorgar el Premi al Millor Documental a “Zirdzin, hallo! (Hello, Horse!)”, de Laila Pakalnina. Així mateix, els curts van competir pel Premi del Públic, el Premi Festhome de Distribució i la Menció Associació Cultural de Granollers.

La Mostra es va completar amb el ForadCamp Off, que va incloure la projecció del llargmetratge islandès Rams: La vall dels moltons i una entrevista posterior al seu director Grímur Hákonarson.

Finalment, ForadCamp 2018 va acollir el taller teoricopràctic a càrrec de Ricardo Íscar, un vermut cinèfil, i una excursió guiada per l’Espai d’Interès Natural Els Cingles de Bertí.

ForadCamp és una mostra de cinema organitzada per lAjuntament de Figaró-Montmany i coordinada per l’Associació de Documentalistes Independents INDOC. La Mostra vol vincular el medi natural amb un cinema personal, independent i fet amb esperit innovador.