Edició 2013

Foradcamp 2013, la segona edició de la mostra, va rebre uns 45 documentals d’Espanya i la resta del món, dels que es van seleccionar 14 curtmetratges, que van formar part de la Secció Oficial.

Foradcamp 7 - Jurat entrega premis - 750x500

El Jurat David Fernández, Enric Miró i Carolina Astudillo.

Més de 100 espectadors van presenciar els treballs durant les dues sessions de dues hores de projeccions cada una. A més del Premi del Jurat y el Premi del Públic, una nova col·laboració amb la distribuidora Marvin & Wayne va guardonar un dels documentals amb un contracte de vendes internacionals.

El Jurat va estar composat pels professionals de la televisió i el cinema Carolina Astudillo, David Fernández i Enric Miró.

Els premiats de Foradcamp 2013 van ser:

El Primer Premi, dotat amb 300 euros, va ser per a Xaiar, de Joanot Cortés. El Jurat va lliurar una Menció Especial a Montaña en sombra, de Lois Patiño.

El Premi del Públic, patrocinat per Filmin, va ser per a Xaiar, de Joanot Cortés, i per a Paal, de Christoph Müller y Víctor Vargas.

El Premi Marvin & Wayne de Distribució va ser per a Montaña en sombra, de Lois Patiño.

Foradcamp 9 - Joanot amb premis Jurat i public

Joanot Cortés, amb el Premi del Jurat i el Premi del Públic.

Un taller de so «La riereta sonora» i un concert en la nit de Selva de Mar van completar la II Mostra de Cinema amb la Natura, Foradcamp 2013.

Foradcamp 8 - Selva de mar - 750x500

Selva de Mar, en la cloenda de Foradcamp 2013.