Jurat 2013

Jurat de la II edició de la Mostra de Cinema amb la Natura ForadCamp 2013

 

Carolina Astudillo

Carolina Astudillo Muñoz és documentalista i viu a Barcelona. És llicenciada en Comunicació social per la Universitat de Santiago de Xile i màster en Documental Creatiu per la Universitat Autònoma de Barcelona.El seu treball se centra en la investigació històrica, les possibilitats del material d’arxiu i el documental, tenint com a punt de referència a les dones i la seva relació amb la memòria política. Els seus documentals De monstruos y faldas (2008) i Lo indecible (2012) han estat exhibits i premiats en diverses mostres i festivals espanyols i internacionals.

David Fernandez

Es dedica oficialment al cinema des que als anys 80 va treballar com a animador en sèries per a nens i campanyes publicitàries. Des de llavors ha treballat en nombroses produccions com a director d’art i, ocasionalment, guionista. Atrapat des de sempre en la idea de l’audiovisual com a procés, va anar concentrant la seva activitat en els formats documentals i en la auto-producció com a realitzador, muntador i dissenyador de so. En paral·lel, desenvolupa una intensa i llarga activitat com a formador en teories i pràctiques audiovisuals i en la seva aplicació social.

Enric Miró

Va dirigir els seus primers curtmetratges cinematogràfics als anys noranta. En aquesta mateixa època realitza algunes vídeo-creacions de caràcter experimental. Mentre treballa com a càmera de reportatges en una televisió pública. A principis del nou segle, debuta al món del documental codirigint Miguel. Në terren una pel·lícula que narra la història d’un càmera de guerra assassinat a Sierra Leona. Després de viure dos anys a Jerusalem com a corresponsal, dirigeix en solitari el seu primer documental Anas. Una pel·lícula índia, sobre la vida d’un palestí corrent, antic campió de natació, que es balanceja sobre la primera línia vermella de la bogeria. Els últims tres anys els ha dedicat a conviure amb el dia a dia de l’existència d’un anarquista exiliat espanyol a França. D’aquesta trobada va sorgir Emilio. El ressò d’altres passos, la seva última pel·lícula.

.

.