Jurat 2012

Jurat de la 1ª Edició de la Mostra de Cinema amb la Natura Foradcamp 2012

                                                                               

Marisol Soto

Autora de reportatges i documentals, la majoria emesos per TVE, cadena per a la que treballa des del 1984. Al 1991, va formar part de l’equip fundador del programa Línea 900, on hi va estar com a reportera durant set anys. El 1997 crea Gran Angular i el 2007 granangular·cat, un portal a Internet, per a la programació de TVE a Catalunya. També ha fet documentals per a l’audiència infantil (UER-TVE), el programes 50 años de, Cómo hemos cambiado, El Escarabajo Verde y Documentos TV. Presideix l’Associació Cultural Banda Visual, on desenvolupa projectes d’educació en comunicació.

Jordi Hernández Rofa

Actualment és tècnic de la Unitat de Programació Pedagògica i Divulgació de la Gerència de Serveis d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. Ha treballat com a cap de producció i guionista del llargmetratge documental Yo Soy Así (Sonia Herman Dolz, 2000). També va ser el comissari de l’exposició De Daguerre al cinematògraf (Barcelona, 2011) organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la Filmoteca de Catalunya.

Pau Ortiz

Va realitzar la formació superior d’imatge a l’EMAV i la de cinema a l’ESCAC on es va especialitzar en cinema documental. Durant la seva trajectòria professional com a director i guionista ha realitzat varies sèries per a la TV: Tu mateix, (seleccionada per la mostra internacional de nous formats INPUT 2011) i 13 maneres de quedar-se sol, (actualment en emissió a XTVL). També ha realitzat diversos spots, series documentals, reportatges, curtmetratges i el llarg documental Trazadores. Ha estat becat en tres ocasions per l’ESCAC, ha treballat a la fundació QUEPO com a realitzador (2011) i actualment és coproductor de Tumateix produccions.

Elena Molina

Comença els seus estudis de Comunicació Audiovisual en la Universitat Complutense de Madrid completant la seva formació amb beques en Universitat Degli Studi de Perugia (Itàlia) i a la Pompeu Fabra de Barcelona. Des de la seva arribada a Barcelona no ha parat d’investigar entre diferents estils a través de la realització de diverses produccions com la direcció del curt documental Boccia, mes que un esport; la sèrie on-line Okupados, (premiat als INVI de RTVE 2010); el videoart Akasa, (premi del públic en el BcnVisualSound 2012) o la pel·lícula col·lectiva Ferida Arrel: María Merçe-Marçal (que va inaugurar la Mostra Internacional de Films de Dones 2012). Actualment porta la producció executiva del Taller Documental Creatiu per a Dones del Centre Francesca Bonnemaison i col·labora com realitzadora de càpsules documentals amb el No t’ho Perdis, agenda cultural del Canal 33.

Guillem Tramullas 

Nascut a Barcelona. Ha viscut els últims 10 anys a Figaró-Montmany, serà el representant del poble en aquest jurat. Te formació en fotografia artística. La seva feina es mou entre les arts plàstiques, la fotografia, i la producció audiovisual, havent realitzat reportatges i vídeos d’autor.