Edició 2022

ForadCamp va celebrar la seva XI edició el cap de setmana del 17 i 18 de setembre de 2022 al Figaró-Montmany. A més de la  Secció Oficial Competitiva, es van oferir altres espais relacionats amb el cinema i activitats a l’aire lliure, als peus del Parc Natural del Montseny. Un total de dues-centes persones van gaudir d’un cinema de qualitat i personal en el qual la naturalesa va ser protagonista, context o motiu de reflexió. 

A la Secció oficial s‘hi va projectar una dotzena de treballs provinents del Regne Unit, Països Baixos i Alemanya, coproduccions de Sud Àfrica i França, Hongria i Bèlgica, i una àmplia presència de curts del territori espanyol. 

Van completar la Mostra la passejada els Rius de cinema dissenyada per Aprèn, i el ForadCamp Off amb el llargmetratge Pedra pàtria, de Macià Florit Campins. Després de la seva projecció, la sala del Nou Casino es va convertir en un espai de conversa, preguntes i reflexions amb el seu realitzador, un col·loqui proper i molt ben valorat.

Volem agrair molt especialment a tot el públic assistent, i a les entitats que amb el seu suport i col·laboració van fer possible aquesta XI Edició de la mostra: la Diputació de Barcelona, la masia Can Plans, Casa Tia Júlia, Apren, Vermuts Miró, l’Associació Cultural de Granollers, als Cineastes de Granollers i a Elsabeth Produccions.