Projeccions 2020

 Honeyland

Dissabte 26/09 – 19.00 hs.

 

de Tamara Kotevska i Ljubomir Stefanov

Macedònia 2019 – (85 min)

En una regió remota i muntanyosa dels Balcans, l’Hatidze Muratova viu amb la seva mare malalta en un poblet sense carreteres, ni electricitat ni aigua corrent. Ella es dedica a criar colònies d’abelles en uns cistells fets a mà que deixa amagats entre les roques. Gràcies a un ritual secret, el preuat líquid que produeixen no s’esgota mai. Sense protecció ni ajuda, és capaç d’amansar-les per poder extreure’n la mel i vendre-la a la ciutat més propera. L’arribada d’una família nòmada amb la seva furgoneta tronada, set fills inquiets i un ramat de bestiar sembla destorbar la pau de l’Hatidze i de les seves abelles. Tot i que l’arribada de la família proporciona companyia i alleujament a la soledat de l’Hatidze, també provoca un sotrac en l’ordre natural de la zona i es converteix en una amenaça per als seus mitjans de supervivència. Un retrat colpidor sobre la desaparició d’una forma de vida, que alhora evidencia el fràgil equilibri entre humanitat i naturalesa a través de la mirada d’una dona resilient i extraordinària.

 

.

+ info: https://docsbarcelona.com/pellicules/honeyland

 


 

La Tortuga Roja

Diumenge 27/09 – 16.30 hs.

 

de Michael Dudok de Wit

França, japó  2016 – (80 min)

Pel·lícula d’animació multipremiada per a públic familiar.

Història sense diàlegs sobre un nàufrag en una illa tropical deserta, poblada de tortugues, crancs i ocells. La pel·lícula conta les grans etapes de la vida d’un ésser humà. Debut en el llargmetratge de l’animador Michael Dudok de Wit (guanyador de l’Oscar pel seu curtmetratge «Father and Daughter»). Una coproducció de diverses productores franceses i el Studio Ghibli.

 

 

 

.

 

+ info: https://karmafilms.es/catalogo/la-tortuga-roja/

 


.

Or Blanc (Héraðið)

Diumenge 27/09 – 19.00 hs.

 

de Grímur Hákonarson

Islàndia, Dinamarca, França, Alemanya 2020 – (90 min)

La nova pel·lícula del director de “Rams”.

Inga, una agricultora de mitjana edat, es rebel·la contra la poderosa cooperativa local. Intenta sumar suports entre els altres agricultors del lloc per a denunciar la corrupció de la cooperativa, però es troba amb una sòlida resistència que l’obliga a desafiar la relació de dependència i lleialtat que vincula a la comunitat amb el monopoli. Inga haurà d’utilitzar tots els seus recursos i tota la seva astúcia per a desembarassar-se del control de la cooperativa i aconseguir viure d’acord amb els seus principis.

 

 

 

.

+ info: https://karmafilms.es/catalogo/oro-blanco

 

Reserva ara les teves entrades!

 

.


.

.

.