Palmarès ForadCamp 2022

Can Gardell

“Can Gardell”, de Sílvia Subirós i Florencia Aliberti.

El palmarès del XI ForadCamp és el següent:

El jurat d’aquesta edició, format per Cloe Masotta, Rubén Margalló i Federico Delpero, ha atorgat el premi al Millor Curtmetratge (guardonat amb el trofeu ForadCamp i 300 € en metàl·lic), per a “Can Gardell”, de Sílvia Subirós i Florencia Aliberti, “per la projecció d’una mirada crítica, i no exempta d’ironia, a un món rural plantejat com a fetitxe neoliberal.” Aquest jurat també ha otorgat una menció especial a “El día que volaron la montaña”, d’Alba Bresolí Aliberch, “per mostrar la capacitat del cinema per preservar els vestigis d’una realitat en extinció.

El Premi de Distribució, patrocinat per Festhome i atorgat per l’Associació INDOC, ha estat per a “Some Kind of intimacy” de Toby Bull,per ser un retrat honest, en el qual el director, amb pinzellades mínimes, retrata la relació entre els éssers humans i la natura, entre la vida i la mort”.

La Menció Especial que atorga l’Associació Cultural de Granollers, ha estat ‘ex aequo’ a les pel·lícules: “Memoria”, de Nerea Barros i “El día que volaron la montaña”, d’Alba Bresolí Aliberch. La menció ha volgut reconèixer el treball i bon ús en la narració, la fotografia i el muntatge.

I, finalment, el Premi del Públic ha anat a “El día que volaron la montaña”, d’Alba Bresolí Aliberch.

Donem les gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta edició. Us hi esperem l’any vinent!

Premiades i equip de ForadCamp 2022